Tuesday, January 27, 2009

Invloedrijke Verenigde Staten Politicus wil een verbod op de Koran en alle moskeeën in Noord-Amerika, Europa en Canada

Omdat niet-moslims in het Westen, evenals in India, China, Rusland en de hele wereld, staan voor een gezamenlijke inspanning van Islamitische jihadisten, de motieven en doelstellingen van wie zijn grotendeels genegeerd door de westerse media, voor de vernietiging van hun samenlevingen en breng ze met geweld in de islamitische wereld - en om geweld daartoe zelfs terwijl hun algemene doel blijft buiten bereik. Die inspanning gaat onder de algemene noemer van de jihad.

Jihad (in het Arabisch, "strijd") is een centrale taak van elke moslim. Moderne islamitische theologen hebben gesproken van de vele dingen als jihads: de strijd in de ziel, de verdediging van het geloof van critici, die haar groei en verdediging financieel, zelfs migreren naar niet-islamitische landen met het oog op de verspreiding van de islam. Maar gewelddadige jihad is een constante van de islamitische geschiedenis. Vele passages van de Koran en uitspraken van de profeet Mohammed worden gebruikt door jihad strijders vandaag ter rechtvaardiging van hun acties en krijgen nieuwe rekruten. Geen belangrijke islamitische groep heeft ooit afkeurenswaardig de doctrines van de gewapende jihad. De theologie van de jihad, die ontkent ongelovigen gelijkheid van de mensenrechten en waardigheid, is vandaag beschikbaar voor iedereen met de wil en de middelen om ze tot leven.

____________________________________________________________________

Albert Howard is de maker van de Operatie "Koning van de Islam", die streeft naar een verbod op de Koran en alle moskeeën in Noord-Amerika, Europa en Canada. Bezoek www.alberthoward.org

No comments: