Saturday, January 24, 2009

2008 Verenigde Staten presidentskandidaat Albert Howard steunt Geert Wilders in het verbod op de Koran wereldwijd.


Een Nederlands lid van het parlement heeft gevraagd voor de Koran moet worden verboden in Nederland, beschrijft het als een "fascistisch boek" waarin wordt aangedrongen op de mensen te vermoorden van niet-gelovigen en verkrachting van vrouwen.
Geert Wilders, leider van de extreem-rechtse Vrijheidspartij, gepleit voor het verbod in een brief gepubliceerd in De Volkskrant krant.
In zijn brief Wilders vergelijkt het islamitische heilige boek met Mein Kampf, Adolf Hitler's autobiografie, en zei dat de Koran heeft "geen plaats in onze rechtsstaat."
"Ik heb gezegd dit jaar: er is niet zoiets als een gematigde islam," Wilders schreef.

Wilders' Vrijheid partij negen zetels in het Nederlandse parlement 150 zitplaatsen.

Oproep tot verbod

Wilders zei ook verschillende hoofdstukken in de Koran "een beroep op de moslims te onderdrukken, vervolgen of vermoorden christenen, joden, andersdenkenden en niet-gelovigen, te verslaan en verkrachting van vrouwen en de oprichting van een islamitische staat met geweld".

De publicatie van de brief komt na een weekend aanval op Eshan Jami, een jonge Nederlandse politicus, die een groep ter ondersteuning van mensen die afstand hebben gedaan van de islam.

Jami, die niet zichtbaar gewond bij de aanval, is nu onder politie bescherming als Wilders.

"Ban deze ellendige boek als Mein Kampf verboden is! Stuur een signaal aan Jami's aanvallers en andere Islamitische radicalen dat de Koran kan niet worden gebruikt in Nederland als inspiratie of excuus voor geweld", zei Wilders.

Wilders erkent dat zijn plan niet zou ontvangen meerderheid in het Nederlandse parlement.

"Ik ben het zat met de islam in Nederland: niet meer islamitische immigranten toegestaan. Ik ben het zat met de aanbidding van Allah en Mohammed in Nederland: niet meer moskeeën," zijn brief gesloten.
No comments: